TEASER!!! ๐ƒ๐š๐ฆ๐š๐ ๐ž๐ ๐š๐ง๐ ๐ƒ๐ž๐š๐๐ฅ๐ฒ by R. A. Smyth!

๐ƒ๐š๐ฆ๐š๐ ๐ž๐ ๐š๐ง๐ ๐ƒ๐ž๐š๐๐ฅ๐ฒ (Black Creek series book #3 ) by R. A. Smyth!

โ™ฅ๏ธ๐ต๐ธ๐‘‡๐‘Š๐ธ๐ธ๐‘ ๐‘‡๐ป๐ธ๐ผ๐‘… ๐ถ๐‘‚๐‘€๐ต๐ผ๐‘๐ธ๐ท ๐‘‡๐‘‚๐‘ˆ๐ถ๐ป๐ธ๐‘†, ๐ธ๐‘‰๐ธ๐‘…๐‘Œ๐‘‡๐ป๐ผ๐‘๐บ ๐ผ ๐‘‡๐ป๐‘‚๐‘ˆ๐บ๐ป๐‘‡ ๐ผ ๐พ๐‘๐ธ๐‘Š ๐ด๐ต๐‘‚๐‘ˆ๐‘‡ ๐‘‡๐ป๐ธ๐‘†๐ธ ๐‘…๐‘ˆ๐‘‡๐ป๐ฟ๐ธ๐‘†๐‘† ๐‘€๐ธ๐‘ ๐บ๐‘‚๐ธ๐‘† ๐‘ˆ๐‘ƒ ๐ผ๐‘ ๐น๐ฟ๐ด๐‘€๐ธ๐‘† ๐ด๐‘๐ท ๐ผ’๐‘€ ๐‘…๐ธ๐ต๐‘‚๐‘…๐‘, ๐ต๐ด๐‘ƒ๐‘‡๐ผ๐‘๐ธ๐ท ๐ผ๐‘ ๐น๐ผ๐‘…๐ธ, ๐ด๐‘๐ท ๐ต๐ฟ๐ธ๐‘†๐‘†๐ธ๐ท ๐‘Š๐ผ๐‘‡๐ป ๐‘†๐ผ๐‘๐น๐‘ˆ๐ฟ ๐พ๐ผ๐‘†๐‘†๐ธ๐‘†, โ„ ๐’ป๐’พ๐“ƒ๐’ถ๐“๐“๐“Ž ๐“ˆโ„ฏโ„ฏ ๐“‰๐’ฝโ„ฏ ๐“๐’พ๐‘”๐’ฝ๐“‰.

๐ŸPreorder Here: https://bit.ly/BlackCreek3

.

๐Ÿ”ฅ ๐๐‹๐”๐‘๐ ๐Ÿ”ฅ

๐˜‰๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ.

๐˜“๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต.

๐˜“๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฅ.

I married the very man I’m supposed to hate.

I still can’t believe it, but when I saw Luc, beaten and bloody in that church, I knew there was no way out.

I had to marry him.

That doesn’t mean everything the Rejects and I have worked toward has been for nothing. If anything, it matters more now than ever. Once again, the Antonellis have incurred my wrath. They’ve stolen my brother and I will do whatever it takes to rescue him from their clutches.

The problem is, in order to achieve such a task, we all need to work together. All five of us. Me, Cain, Oliver, Dante, and Enzo. How the hell am I meant to get two groups of men on opposing sides to even be in the same room together, let alone work side-by-side? To trust one another?

It’s a tall order, but like I said, I will do whatever it takes to get my brother back, even if it means putting my faith in my so-called enemies and crossing territorial lines that were never meant to be crossed.

๐Œ๐ฒ ๐›๐ซ๐จ๐ญ๐ก๐ž๐ซ ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐ฒ ๐ฅ๐ข๐Ÿ๐ž, ๐ญ๐ก๐ž ๐ฌ๐จ๐ฎ๐ฅ ๐ซ๐ž๐š๐ฌ๐จ๐ง ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ฒ ๐ž๐ฑ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐œ๐ž. ๐ˆ ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ ๐ ๐ž๐ญ ๐ก๐ข๐ฆ ๐›๐š๐œ๐ค, ๐š๐ง๐ ๐ˆ’๐ฅ๐ฅ ๐ฆ๐ฎ๐ซ๐๐ž๐ซ ๐š๐ง๐ฒ๐จ๐ง๐ž ๐ฐ๐ก๐จ ๐ ๐ž๐ญ๐ฌ ๐ข๐ง ๐ฆ๐ฒ ๐ฐ๐š๐ฒ.

.

โ™ฅ๏ธGrab Book 1: https://bit.ly/BlackCreek1

.

๐Ÿ’€Add to your TBR: https://bit.ly/3xpAHgJ

.

๐ŸJoin @peachykeenas ‘s Masterlist: https://bit.ly/PeachyKeenML

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s