TEASER for ๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ง๐ญ ๐ญ๐จ ๐Š๐ข๐ฅ๐ฅ by Amy Barnett!

๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ง๐ญ ๐ญ๐จ ๐Š๐ข๐ฅ๐ฅ by Amy Barnett!

โ–ซ๏ธ๐ป๐‘’๐‘Ÿ๐‘’, ๐‘–๐‘› ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘œ๐‘š, ๐‘กโ„Ž๐‘–๐‘  ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘คโ„Ž๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ โ„Ž๐‘’ ๐‘š๐‘Ž๐‘‘๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘Ÿ ๐’ธ๐“‡๐’ถ๐“Œ๐“ ๐’ปโ„ด๐“‡ ๐’ฝ๐’พ๐“‚.

๐Ÿ’€๐‘ƒ๐‘Ÿ๐‘’๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข๐‘Ÿ๐‘ : https://bit.ly/IntentToKill

.

๐ŸŒด ๐‘ฉ๐‘ณ๐‘ผ๐‘น๐‘ฉ ๐ŸŒด

๐˜๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ ๐˜บ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ด ๐˜ข๐˜ง๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ง๐˜ข๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ˆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ฐ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ, ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ช๐˜ง๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฐ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฎ.

Adam and Mercedes, lovers and partners in crime, almost had it all. Until a single encounter with Dorian Blake – head of the Blake Family Crime Empire – nearly ends Adam’s life and separates them for good.

Five years later, after faking his death, Adam Vandemilio returns to Ridge City, Florida, his tropical organized crime driven hometown to enact his revenge. But his friends and his city have moved on without him. And Mercedes? She’s now engaged to the man who nearly murdered him.

Setting off to reclaim what was taken from him, Adam must face deadly opponents, impossible challenges, and worst of all, his own failings if he wants to win back his friends, his empire and his girl.

There’s only one thing he knows for certain. Mercedes is his. He’ll win her back. Or kill trying.

Dorian Blake has to die.

.

๐Ÿ’–๐ด๐‘‘๐‘‘ ๐‘–๐‘ก ๐‘œ๐‘› ๐บ๐‘œ๐‘œ๐‘‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘‘๐‘ : https://bit.ly/3z8LMFi

๐Ÿ’€Join Peachy’s Master List: https://bit.ly/PeachyKeenML

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s