TEASER for ๐ด๐‘š๐‘›๐‘’๐‘ ๐‘–๐‘Ž by Sundae Leighton!

๐ด๐‘š๐‘›๐‘’๐‘ ๐‘–๐‘Ž by Sundae Leighton!

 โœจษชา“ ษช สœแด€แด… แด‹ษดแดแดกษด สœแดสŸแด› แดกแด€สŸแด‹แด‡ส€ แดกแด€s แดส แด‹ษชษดแด‹ ษช แดกแดแดœสŸแด…ษด’แด› สœแด€แด แด‡ แดกแด€ษชแด›แด‡แด… sแด สŸแดษดษข ๐’•๐’ ๐’ˆ๐’†๐’• ๐’‰๐’Š๐’Ž ๐’Š๐’ ๐’Ž๐’š ๐’ƒ๐’†๐’….

.

๐Ÿ–ค๐’๐ข๐ ๐ง๐ฎ๐ฉ ๐ก๐ž๐ซ๐ž: https://bit.ly/3VR0CsH
.

โœจ๐๐ซ๐ž๐จ๐ซ๐๐ž๐ซ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ๐ฌ: https://amzn.to/3GXaF97

.

๐Ÿ’›๐€๐๐ ๐ข๐ญ ๐จ๐ง ๐†๐จ๐จ๐๐ซ๐ž๐š๐๐ฌ: https://bit.ly/3DEpyNN

.

โ–ช๏ธ ๐๐‹๐”๐‘๐ โ–ช๏ธ

The accident must be messing with my head; I’m having dirty dreams about my stepbrother. Except Holt Walker is so much more than that. He’s my best friend, my confidant, my biggest cheerleader. He changed his entire life to be with me when my racing career took off and he’s been with me through all my highs AND lows.

I had never looked at Holt in this light before. I told myself that it would be wrong to act on these feelings I’d suddenly found. Only the more I tried to ignore them, the more I couldn’t. Holt’s dark hair, his hazel eyes. He’s all I wanted.

When I finally confessed to Holt, he was reluctant at first – until he wasn’t. Suddenly he was all-in and when we were together it was the happiest I’d ever been. I felt like Holt was the missing piece I didn’t realize I needed. When my world got turned upside down again he stepped up to take care of me and I swear there isn’t anything he couldn’t do.

I want forever with Holt until I find out he’s keeping secrets from me that will change everything I thought I knew about the two of us.

.

๐Ÿ’›๐‰๐จ๐ข๐ง @peachykeenas ๐ฆ๐š๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ฌโ•

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s