TEASER for ๐‘น๐’–๐’•๐’‰๐’๐’†๐’”๐’” ๐‘น๐’†๐’Š๐’ˆ๐’ by Elena Lawson!!

๐‘น๐’–๐’•๐’‰๐’๐’†๐’”๐’” ๐‘น๐’†๐’Š๐’ˆ๐’ (the conclusion to the ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜’๐˜ช๐˜ญ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฏ ๐˜œ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜บ ๐‘‘๐‘ข๐‘’๐‘ก) by Elena Lawson โœจ

๐Ÿ’– ๐ผ๐‘“ ๐‘ โ„Ž๐‘’ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘–๐‘’๐‘‘ ๐‘ก๐‘œ ๐‘™๐‘’๐‘Ž๐‘ฃ๐‘’ ๐ผ ๐‘ค๐‘œ๐‘ข๐‘™๐‘‘ ๐’…๐’“๐’‚๐’ˆ ๐’‰๐’†๐’“ ๐’‚๐’”๐’” ๐’ƒ๐’‚๐’„๐’Œ ๐’‰๐’†๐’“๐’†. ๐˜’๐˜ฅ ๐’ธ๐’ฝ๐’ถ๐’พ๐“ƒ ๐’ฝโ„ฏ๐“‡ ๐‘ก๐‘œ ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘“๐‘ข๐‘๐‘˜๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘“๐‘™๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘–๐‘“ ๐ผ ๐‘›๐‘’๐‘’๐‘‘๐‘’๐‘‘ ๐‘ก๐‘œ.

.

๐Ÿ’–๐๐ซ๐ž๐จ๐ซ๐๐ž๐ซ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‚๐จ๐ฉ๐ฒ: https://bit.ly/KingsofKilbornUniversity2
.

๐Ÿ–ค๐€๐๐ ๐ข๐ญ ๐จ๐ง ๐†๐จ๐จ๐๐ซ๐ž๐š๐๐ฌ: https://bit.ly/3An7Yux

.

๐Ÿ’–๐’๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐ญ๐ก๐ž ๐ƒ๐ฎ๐ž๐ญ ๐‡๐ž๐ซ๐ž: https://bit.ly/KingsofKilbornUniversity1

.

โ–ช๏ธFULL BLURB TO COME CLOSER TO THE RELEASE DATE!โ–ช๏ธ

Set in the same world as Boys of Briar Hall, Kings of Kilborn University follows the story of Rebecca Hart as she fumbles her way through school in a foreign city with only the change in her purse and a newfound drive to live life on her own terms. With a demanding part-time job, her bestie on speed-dial, and the Crows’ cousins watching over her, what could possibly go wrong?

.

.

๐Ÿ’–๐‰๐จ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ž ๐๐ž๐š๐œ๐ก๐ฒ ๐Ÿ๐š๐ฆ๐ข๐ฅ๐ฒ ๐š๐ง๐ ๐ง๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ ๐จ๐ฎ๐ญ ๐จ๐ง ๐š๐ง๐ฒ ๐ง๐ž๐ฐ ๐ญ๐จ๐ฎ๐ซ๐ฌ: @peachykeenas

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s