TEASER for ๐’๐ญ๐ซ๐ข๐ค๐ž by Charli Owen!

๐’๐ญ๐ซ๐ข๐ค๐ž by Charli Owen!

๐Ÿ’™๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ’๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐ˆ ๐Ÿ๐ฎ๐œ๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ช๐˜ณ๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ, ๐˜‹. ๐˜ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ฒ ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜บ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ.

๐Ÿฉธ๐‘บ๐’Š๐’ˆ๐’๐’–๐’‘ ๐’‰๐’†๐’“๐’†: https://bit.ly/40DWuyE
.

๐Ÿ–ค ๐‘ท๐’“๐’†๐’๐’“๐’…๐’†๐’“ ๐’€๐’๐’–๐’“๐’”: https://bit.ly/-Strike
.

๐Ÿฉธ๐‘จ๐’…๐’… ๐’Š๐’• ๐’๐’ ๐‘ฎ๐’๐’๐’…๐’“๐’†๐’‚๐’…๐’”: http://bit.ly/3KnKgnP
.

๐Ÿ”น๐‘ฉ๐‘ณ๐‘ผ๐‘น๐‘ฉ๐Ÿ”น

๐ƒ๐€๐๐„๐„๐‹

Five years ago, the owner of an underground fight club designated Hayes Renton as my personal trainer. A bitter man, thanks to the loss of his career as an illegal fighter, Hayes takes out his resentment on me. Then one night he learns my secret, and his mission suddenly changes from making my life a living hell to being my savior.

But my battles are my own, and I’m the only one who can win this fight. Even if it costs me my life. Just like my father.

๐‡๐€๐˜๐„๐’

After no longer being able to fight due to injuries, my friend Tanner, offered me a position as a trainer, letting me keep my love for fighting alive. At least, I was thankful until he assigned me to be her trainer.

Daneel Cantrell is a fireball who fights me at every turn. Reckless and mouthy. Infuriatingly impulsive. And sexy as sin.

One night, her secret becomes my own and I finally understand the anger and resentment behind the venomous creature the crowd calls โ€œIce.โ€ She’s spent most of her life suffocating under the weight of someone else’s obligations. Learning about the personal hell D lives in because of her father’s mistakes forces me to see her as more than just a pain in my ass. And, because it does, the desire I’ve suppressed for so long has finally awakened. Even worse, I’m overcome by the need to protect her from this world she was thrown into.

.

๐Ÿ–ค๐‘ฑ๐’๐’Š๐’ ๐’–๐’”: @peachykeenas

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s